Hej då fotvårtor!


Bli av med dina fotvårtor för gott. BioCool Footcare är ett skonsamt fotbad som dödar alla mikroorganismer och därmed all svamp, fotvårtor och kroppsvårtor.

Så smittar fotvårtor

Fotvårtor och andra vårtor orsakas av vårtvirus som trivs i varma, fuktiga miljöer som badhus och omklädningsrum. Fotvårtor hos barn är vanligare än hos vuxna men alla med nedsatt immunförsvar riskerar att smittas av fotvårtor.

Behandling av fotvårtor

Glöm allt skärande, frätande, blödande och ömmande. Det enklaste sättet att ta bli av med fotvårtor är att skonsamt döda alla mikroorganismer som kan gömma sig långt under huden. Fotbad med BioCool Footcare tar bort alla fotvårtor.

Fotvårtor hos barn

Fotvårtor är vanligast hos barn, delvis eftersom deras immunförsvar inte är färdigutvecklat men också för att de ofta vistas där fotvårtor smittar som mest. BioCool Footcare är det enda medel mot fotvårtor som rekommenderas barn och gravida.

Visste du detta om fotvårtor?

Sprickor och förhårdnader under fötterna kan ibland vara fyllda med mikrovårtor. Massor av små vårtor som är anledningen till att sprickan eller förhårdnaden inte försvinner. Prova använda BioCool Footcare för friskare, skönare fötter idag.

Hitta till närmaste butik!


Apoteket, Apotek Hjärtat, Kronans Apotek och Sveriges Fotterapeuter har BioCool. Klicka på logotyperna för ditt närmaste apotek.